Oogsten

Voor het oogsten van ruwvoer hebben wij verschillende mogelijkheden.

Grasmaaien

Grasmaaien doen wij met een front en achter maaier werkbreedte 6.10 meter Door gebruik te maken van een trekker met GPS stuur systeem kunnen wij de werkbreedte maximaal benutten en deze bewerking sneller uitvoeren dan voorheen.

Kuil vastrijden

Voor het verdichten van de kuil werken wij met twee shovels en een trekker met kuilverdeler.

Gras, Mais en GPS Hakselen

Hakselaar met bandendrukwisselsysteem 3mtr gras pick-up en 8 rij maisbek Silagewagens met weeginrichting en bandendrukwissel systeem. Rust op de kuil ! Onze 3 assige 55m3 Silagewagens zorgen voor minder lossingen per uur, hierdoor heeft de shovelmachinist meer tijd om de kuil te verdichten. Bovendien heeft u minder last van insporing als de bodem minder draagkrachtig heeft, ervaring heeft geleerd dat deze wagens veel langer doorlopen dan onze tandemas wagens.

Opraapwagens

Opraapwagens met weeg inrichting, doseerwalsen en bandendrukwissel systeem.

Daarnaast zijn onze opraapwagens uitgevoerd met slijpinrichting hierdoor kunnen wij binnen 5 minuten de messen slijpen en heeft u continu goed gesneden gras, en de hoogste capaciteit.

Kuiltoevoegmiddel

Kuiltoevoegmiddel dienen wij vloeibaar toe. Met Lalsyl hebben wij uitstekende ervaring dit heeft onze voorkeur en hebben wij in veel gevallen voorradig.

Ronde balenpers

Baal diameter tot 150 centimeter. Laden en transport van uw balen.